Obrir sessió
logo

DEFENSA DAVANT DE LES CIBERAMENACES

barra-separadora

UE

Gloria és una plataforma per a la gestió d'incidents i amenaces de ciberseguridad a través de tècniques de correlació complexa d'esdeveniments. Basat en els sistemes SIEM (Security Information and Event Management), va un pas més enllà de les capacitats de monitoratge, emmagatzematge i interpretació de les dades rellevants.

Així, mitjançant tècniques de correlació complexa de diverses fonts d'esdeveniments o anàlisis de patrons per a la identificació d'anomalies, permet una orientació molt flexible cap a la vigilància del món IP.

La plataforma permet les següents funcionalitats a través de diferents mòduls:

  • Monitoratge d'entorns tecnològics (IT/*OT) i recol·lecció d'esdeveniments de seguretat: sistemes de detecció d'intrusos basats en xarxa (NIDS) i en host (HIDS), sistemes automàtics d'anàlisis de vulnerabilitats, analitzadors de tràfic i un conjunt de connectors que permeten obtenir els registres o logs d'activitat de qualsevol sistema o dispositiu del món IP.
  • Intel·ligència: a través de tècniques de correlació complexa d'esdeveniments que serveix de base per al desenvolupament i parametrització dels mateixos.
  • Gestió del servei: amb una consola única de gestió d'alertes i incidents que recull totes les incidències o alertes automàtiques generades pel sistema de correlació.
  • Automatització, orquestració i reducció de temps de resposta: per a la millora de les tècniques de correlació complexa d'esdeveniments es fa especialment necessària la integració de les capacitats de Security Information and Event Management (SIEM), la notificació d'incidents i la ciberinteligencia. D'aquesta manera permeten la reducció del treball manual i repetitiu dels operadors/analistes de seguretat en els processos de detecció i resposta a incidents.

GLORIA

Gloria s'ha integrat amb CARMEN, REYES i LUCIA per afavorir la detecció, l’anàlisi i l’intercanvi d'incidents..

Más información

Contacte:

Clau PGP [Descargar]

FINGERPRINT 84FD 7B4A 738E D496 DE2D 0B75 96CE 5FA0 8661 222F

 

Tornar

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento y visualización del sitio web por parte del usuario, así como la recogida de estadísticas. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información. Modificar configuración