Obrir sessió
logo

DEFENSA DAVANT DE LES CIBERAMENACES

barra-separadora

Eina per analitzar les característiques de seguretat tècniques definides a través del Reial decret 3/2010 pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l'àmbit de l'Administració Electrònica. L'anàlisi del compliment es basa en les normes de seguretat proporcionades a través de l'aplicació de plantilles de seguretat, segons les guies CCN-STIC 850A, 850B, 851B, 870A, 870B, 570A, 570B,599A18 i 599B18.

Es té en consideració que els àmbits d'aplicació d'aquest tipus de plantilles són molt variats i per tant dependran de la seva aplicació les peculiaritats i funcionalitats dels serveis prestats per les diferents organitzacions. Per tant, les plantilles i normes de seguretat s'han generat definint unes pautes generals de seguretat que permetin el compliment dels mínims establerts en l’ENS. Malgrat això, les diferents organitzacions hauran de tenir present el fet que les plantilles definides poden ser modificades per adaptar-les a les seves necessitats operatives.

L'aplicació es compon de dos elements:

CLARA ENS. Per a funcionar com a client o per anàlisis independents.

CLARA ENS Agent. Per a funcionar com agent, escoltant per mitjà d’un port, les sol·licituds del client, proporcionant-li les anàlisis efectuades.

L'eina per a l'anàlisi de compliment funciona exclusivament en sistemes Windows, tant en les seves versions client com a servidor, membres d'un domini o independents al mateix. Les versions suportades en aquesta primera versió són:

  • Windows 7
  • Windows 10
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2012
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016

Descàrrega

CLARA ENS [Descarga] Contraseña: CLARA | Firma SHA [Descarga]

 

Contacte:

Clau PGP Descàrrega

FINGERPRINT B95E E16F B072 82C1 51D2 F92A 7F6A 960A E5C5 AEDA

Tornar

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento y visualización del sitio web por parte del usuario, así como la recogida de estadísticas. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información. Modificar configuración