Obrir sessió
logo

DEFENSA DAVANT DE LES CIBERAMENACES

barra-separadora

L'Estratègia de Ciberseguretat Nacional respon a la necessitat creixent de preservar la seguretat del ciberespai per la seva enorme repercussió en qüestions que afecten la seguretat nacional, així com a la competitivitat de la nostra economia i, en general, al progrés i prosperitat de la nostra societat.

L'Estratègia, a l'empara i alineada amb l'Estratègia de Seguretat Nacional de 2013 que contempla la ciberseguretat dins dels seus dotze àmbits d'actuació, delimita l'entorn del ciberespai, fixa principis, objectius i línies d'acció per a l'assoliment de la ciberseguretat nacional, i defineix el marc de coordinació de la política de ciberseguretat.

Així, en la seva Línia d'Acció 1 fixa la cooperació dels organismes amb responsabilitats en ciberseguretat, especialment entre el CCN-CERT, el Comandament Conjunt de Ciberdefensa de les Forces Armades (MCCD) i el CERT de Seguretat i Indústria. Els CERT de les Comunitats Autònomes, els de les entitats privades i altres serveis de ciberseguretat rellevants hauran d'estar coordinats amb els anteriors en funció de les competències de cadascun d'ells, articulant els instruments adequats per aquest efecte.

Estratègia de Ciberseguretat Nacional

Tornar

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento y visualización del sitio web por parte del usuario, así como la recogida de estadísticas. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información. Modificar configuración