Obrir sessió
logo

DEFENSA DAVANT DE LES CIBERAMENACES

barra-separadora

Sistema desenvolupat pel CCN-CERT des de l'any 2008 que pretén actuar abans que es produeixi un incident o, almenys, detectar-ho en un primer moment per reduir el seu impacte i abast. Aquest Sistema d'Alerta Precoç (SAP) per a la detecció ràpida d'incidents i anomalies dins de l'Administració i de les empreses d'interès estratègic, s'emmarca dins de les accions preventives,correctives i de contenció realitzades pel *CERT Governamental Nacional.

SAT

El SAP compta amb dos vessants amb un denominador comú: la detecció precoç d'intrusions. En tots dos casos existeix un portal d'informes al que els responsables de seguretat autoritzats poden accedir per consultar en temps real esdeveniments de seguretat i per a generar informes a mida.

Tornar

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento y visualización del sitio web por parte del usuario, así como la recogida de estadísticas. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información. Modificar configuración