Obrir sessió
logo

DEFENSA DAVANT DE LES CIBERAMENACES

barra-separadora

El constant augment dels ciberatacs, unit a les possibles conseqüències per a un país de que un incident de seguretat afectara els seus sistemes, comporta la necessitat d'incrementar i millorar de les capacitats de prevenció, monitoratge, vigilància i resposta a través dels Centres d'Operacions de Ciberseguretat (SOC).

Per aquest motiu, el Centro Criptológico Nacional està treballant en la implementació de Centres d'Operacions de Ciberseguretat virtuals (vSOC) en les entitats locals, per a millorar així les seues capacitats de vigilància, detecció i resposta davant qualsevol possible atac, així com per a optimitzar els seus recursos en funció de la informació que manegen i els serveis que presten.

D'aquesta manera, a través del vSOC, ajuntaments i diputacions tindran més visibilitat i informació sobre vulnerabilitats, fallades de configuració i incidents, major capacitat de desplegament, protecció i actuació, en disposar d'una gestió centralitzada que permetrà augmentar el nombre d'entitats adscrites a cada vSOC.

Más información

Tornar

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento y visualización del sitio web por parte del usuario, así como la recogida de estadísticas. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información. Modificar configuración